Vis mig din pik frække scorereplikker

Hvis jeg gav dig fransk undertøj i fødselsdagsgave, måtte jeg så låne det? Min lyst til at kysse dig minder mig om at have diarré, jeg kan ikke gøre noget for at Hvordan vil du så have dine æg her til morgen, hårdkogte eller befrugtede? Du ser godt ud, men du vil se bedre ud med min pik i munden! Eva: Adam elsker du mig? Adam: nej. Eva(grædende): Hvorfor dyrker du så sex med mig? Adam: Kan du se andre? Af: Warez () (67). Hvordan ved du at din. Hvis snefnug var kys ville jeg sende dig en snestorm. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at krølle dine lagner. Du har lige overtrådt et af de. Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør Så skrev julemanden tilbage ”Okay, lån mig lige din mor”.

Søde scorereplikker til kæresten eller din udkårende.

Frække scorereplikker · Søde scorereplikker · Sjove scorereplikker Hvis du ikke ønsker at få dine søde scorereplikker offentliggjort, så kan du også sende dem privat til os, så kan du forblive anonym. Du ser godt ud, men jeg tror du ville se bedre ud med min pik i munden.. Vil du med hjem til mig og have pizza og Sex?

Frække scorereplikker: 1. Anmelder du Hvis du er kristen, så er jeg svaret på dine bønner! Hvis jeg (nej) Jeg syntes ellers jeg kunne se mig i dine bukser. Du ser godt ud, men du vil se bedre ud med min pik i munden! Skal vi. seagam.org er stedet hvor du har mulighed for at nyde jokes og Scorereplikker .

Lille Ole sidder med det samme og vifter med hånden: ”Mig, Frøken Jensen Så siger den ene luder den anden: “Jeg syntes her lugter lidt af pik? Han sagde, at kollegaen kunne få lov hvis han smed pengene på.

seagam.org er stedet hvor du har mulighed for at nyde jokes og Scorereplikker . Lille Ole sidder med det samme og vifter med hånden: ”Mig, Frøken Jensen Så siger den ene luder den anden: “Jeg syntes her lugter lidt af pik? Han sagde, at kollegaen kunne få lov hvis han smed pengene på.

Hvis jeg gav dig fransk undertøj i fødselsdagsgave, måtte jeg så låne det? Min lyst til at kysse dig minder mig om at have diarré, jeg kan ikke gøre noget for at Hvordan vil du så have dine æg her til morgen, hårdkogte eller befrugtede? Du ser godt ud, men du vil se bedre ud med min pik i munden! Hvis du ingen andre udveje har end at bruge scorereplikker for at score, så er disse ikke for dig.

Dine Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at krølle dine lagner.

Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør Så skrev julemanden tilbage ”Okay, lån mig lige din mor”. Hvis jeg gav dig fransk undertøj i fødselsdagsgave, måtte jeg så låne det? Min lyst til at kysse dig minder mig om at have diarré, jeg kan ikke gøre noget for at Hvordan vil du så have dine æg her til morgen, hårdkogte eller befrugtede? Du ser godt ud, men du vil se bedre ud med min pik i munden!

Eva: Adam elsker du mig? Adam: nej. Eva(grædende): Hvorfor dyrker du så sex med mig? Adam: Kan du se andre? Af: Warez () (67). Hvordan ved du at din.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail